• Je opvliegers de baas: 79 tips, tricks en weetjes

  "Is het hier nou zo heet of ligt dat aan mij?"

  Je:

  • wilt niet dat je opvliegers je belemmeren in je werk.
  • hebt er genoeg van dat nachtzweten ten koste gaat van de kwaliteit van je slaap.
  • hebt behoefte aan eenvoudige tips en tricks om ze gemakkelijk te kunnen tegengaan.
  • zoekt bruikbare weetjes die je helpen te begrijpen wat opvliegers zijn.
  • verlangt naar inzichten die je helpen er anders mee om te gaan.
  • wilt een overzicht van middelen zodat je kunt kiezen wat bij jou het beste past (van thee tot en met hormonen).
  • hebt geen zin of tijd om alle boeken en websites over opvliegers af te grazen naar miniscule beetjes informatie.

  Dat kan!


  De opvlieger kan je werkplezier behoorlijk negatief beïnvloeden. En erger: opvliegers kunnen je belemmeren je werk vol energie en zelfvertrouwen te blijven doen. De nummer 1 vaardigheid om ze de baas te worden, is: informeer jezelf. Zonder gedegen informatie probeer je maar wat, vaak zonder veel succes, en daar zit je niet op te wachten.

  In mijn zoektocht naar hoe je opvliegers de baas kan worden, ben ik gestuit op de verschillende aspecten van dit fenomeen. Ze hebben te maken met je fysieke welzijn, je emotionele welbevinden, je mentale weerbaarheid en je spirituele bewustzijn.

  kort en bondig


  Omdat ik weet dat je het druk hebt èn opvliegers ook niet jouw idee van een heerlijke lichaamsbeleving zijn, heb ik de 79 tips, tricks en weetjes kort en bondig gehouden. Het ebook kost € 9,95.

  #dirname##filename##extension#

  Over de auteur

  Saron Petronilia: “Ik ben een expert op het gebied van Overgang en Werk. Dankzij het toepassen van mijn eigen leefregels kom ik ‘s morgens met een grote sprong mijn bed uit om werkende vrouwen in de overgang te leren hoe ze net als ik vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen".

  “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is."

  Besloten Facebookgroep


  "Ik ontmoet je ook graag in mijn besloten Facebookgroep. Daar krijg je tips, erkenning en kun je ook vragen stellen als je wilt."

  Delen op: