• Volg je intuitie! voor vrouwelijke managers

  Heb je een hectische en verantwoordelijke baan?
  Begin je te merken dat je jouw vermogen om mentaal te schakelen tussen mailtjes, appjes, beslissingen, deadlines en taken afneemt?
  Misschien ben je vaker moe, heb je concentratieproblemen en neemt je zelfvertrouwen navenant af.
  Misschien twijfel je wel eens over je functie. Of over de manier waarop je je werk doet?
  Jouw voorkeursstijl van problemen oplossen is waarschijnlijk nadenken en nog meer nadenken?

  Volg je intuïtie!


  Dan is de workshop ‘Volg je intuïtie!’, voor vrouwelijke managers (40 – 60 jaar) iets voor jou.

  Wat krijg je


  In deze workshop leer je aan de hand van een eigen actuele en concrete vraag die je hebt, te luisteren naar je intuïtie en erop te vertrouwen.
  En hoe je voortaan snel en zelfverzekerd knopen kunt doorhakken.

  Klik op onderstaande button als je wilt meedoen met de workshop “Volg je intuïtie!’, voor vrouwelijke managers (40 - 60 jaar).

  Wanneer?


  De eerstvolgende workshop ‘Volg je intuïtie!, voor vrouwelijke managers (40 -60 jaar) wordt gehouden op dinsdagavond 6 augustus in Utrecht, van 18:00 uur – 20:30 uur.

  Voor wie?


  De workshop is bedoeld voor vrouwelijke managers, die:
  vooral in hun hoofd zitten.
  het gevoel hebben dat ze door hun intuïtie te gaan gebruiken sneller en efficiënter beslissingen zouden kunnen nemen.
  en trefzekere interventies zouden kunnen doen.
  al regelmatig gedachten hebben gehad als: ‘Zie je wel, ik wist het al gelijk’.
  het gevoel hebben dat ze niet langer om hun intuïtie heen kunnen, omdat 'ingevingen' steeds vaker omhoog komen.

  Meedoen?


  In de workshop is plaats voor slechts 8 deelnemers. Als je wilt meedoen, klik dan op onderstaande button.

  Door wie?


  De workshop wordt gegeven door Saron Petronilia, coach, trainer en auteur. Petronilia is, onder andere, in 2000 afgestudeerd na de vierjarige opleiding tot aurareader aan het voormalige Centrum voor Intuïtie en Creatieve Ontwikkeling. In 2007/2008 heeft ze verschillende groepen aan dit instituut getraind.

  Daarnaast heeft ze de afgelopen 20 jaar talloze trainingen en workshops gegeven waarin het ontwikkelen van de intuïtie bij vrouwen met een hectische en verantwoordelijke baan een hoofdrol speelt. Meer informatie over haar vind je hier.

  Wat kost het?


  De kosten voor deze workshop zijn € 77,00 (incl. BTW).

  Je kunt je ticket via onderstaande button kopen.

  Waar?


  Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van mij een mail met daarin de adresgegevens van de locatie in Utrecht (makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer) waar de workshop wordt gehouden.

  Wat zeggen anderen?

  Voor mijn gevoel zat ik al een tijdje op een dood spoor. Ik had nul energie en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Ik kwam totaal niet meer vooruit. Saron heeft een soort derde oog en is zeer intuïtief. De coaching van haar was erg prettig. Soms ook best confronterend omdat ze het feilloos aanvoelt als je jezelf in de maling loopt te nemen. Oude patronen doorgrondt zij zeer snel. ~ Emma.

  Met een paar opmerkingen greep Saron me gelijk in mijn kern. Direct, vriendelijk, met humor en begrip. Ze vroeg of ik zo groot was van lichaam omdat ik onbewust veel groter wil zijn in mijn werk, meer verantwoordelijkheid wil dragen, meer leiding wil geven? Tegenwoordig zit ik heel lekker in mijn vel, tevreden over mijn (slankere) lijf en heb ik de leidinggevende functie die ik wilde. ~ Tanja Westrik, teamleider IC centrum UMC Utrecht.

  In een heel simpele, maar uiterst doeltreffende oefening bracht ze me in contact met mijn 'eigen wijsheid, mijn intuïtie'. En ineens was het duidelijk wat ik moest doen. Kristalhelder. En dat gaf rust. ~ Nelly de Jong, eigenaar Confront Coaching & Training.

  Het vuur ontbrak. Ik wilde weten wat hiervan de oorzaak was. In mijn eentje lukt het niet mijn drogredenen en cirkelredeneringen te bestrijden en te doorbreken. Saron was heel betrokken en kritisch tegelijk. Integer, creatief en ook gezellig. Het heeft me ook geholpen dat ze zichzelf laat zien. Daardoor werd ze niet 'de coach die alles zo goed kan. ~ Astrid de Vrueh.

  Inspirerend, lekker los, ontspannend, spannend, mooie opbouw, intens en persoonlijk. Over de coach: Krachtig, eigen, zacht, grappig, doelbewust. ~ Jet Mesman, eigenaar Sophos Eigenwijsheid.

  Ik vond de workshop erg fijn en teer er nog steeds op! Ik heb de positieve berichten bij me gehouden en voel me er lekker bij. Ik heb Saron ervaren als iemand die veel ervaring heeft. Ik vond haar gezellig, hartelijk en charmant. Ook leuk dat zij zo ondernemend is! Iemand die 'congruent' is: doen wat je zegt en zeggen wat je doet. ~ Ellen Meyer.

  Hartelijk dank voor de heeeeeerlijke avond. Mijn leukste workshop op vrouwenwoensdag tot nu toe. We kenden elkaar niet voor 19:00 uur en gingen zoenend uit elkaar, dat zegt genoeg lijkt me... ~ Jolanda Zeggelaar.

  Prettige coach. Ik vond 'Volg je intuïtie' een erg leuke, boeiende en inspirerende workshop. Ik vond de insteek verrassend omdat ik een meer spirituele benadering verwacht had maar het bleek een fijne "down to earth" benadering. Ik vond het stimulerend om te merken dat een gevoel ergens over verklaarbaar zou kunnen zijn als je maar terugkeert naar jezelf.
  In de praktijk zal ik zeker proberen, als ik ergens een onbestemd gevoel over heb, dit te verklaren. Ook vond ik het prettig bevestigd te worden in het gevoel dat een onbestemd gevoel ook ingegeven kan worden door een negatieve dan wel positieve emotie. ~ Nelleke van Kerkhof.

  Ik vond 'Volg je intuïtie' een geslaagde workshop die me zelfs al wat nieuwe inzichten heeft opgeleverd. De sfeer in de groep was goed en de vele oefeningen leerzaam en leuk om te doen. Ik had meer theorie verwacht, maar zelf aan de slag gaan, is veel leuker. We hebben veel gedaan in korte tijd. Het was een inspirerend. ~ Birgitta Seegers.

  Saron was een lieve, hartelijke vrouw. 'Volg je intuïtie' was interessant. Ik was op zoek naar nieuwe ideeën; wilde aan het denken worden gezet en dat is precies wat er gebeurd is. ~ Ingrid Goossens.

  Fijne workshop. Saron stelt zich gelijkwaardig aan de deelnemers op. Dat is prettig. ~ Yvette de Jong.

  Delen op: