• Saron Petronilia

  De overgang is niet het moment dat alles minder wordt, maar juist hét moment om in je vrouwelijke leiderschap verder te groeien. ~ Saron Petronilia

  Wie ben ik?


  Ik ben Saron Petronilia (1961), vrouw, moeder, coach, trainer, spreker, auteur, voormalig cultuurjournalist en nog zoveel meer. Ik voel heerlijk fit en vitaal, en helemaal in flow in mijn werk. Bevlogen door de kracht van de overgang.

  Flink dal


  Dat is niet altijd zo geweest. Ik ben tijdens mijn eigen overgang door een flink dal gegaan, inclusief depressies en gebrek aan zelfwaardering. Het feit dat ik veel van de overgang afwist, onder andere door het schrijven van Alles wat je moet weten over de overgang, heeft me daarvoor niet kunnen behoeden. Weten is nog anders dan kennis toepassen.

  Methode


  Mijn weg uit het dal is de basis geworden van mijn aanpak om werkende vrouwen (40-60 jaar) bij te staan die last hebben van overgangssymptomen én de greep op hun carrière willen herpakken.

  De vrouw in de overgang is als een roos in volle bloei. Niet in de knop. Niet geloken. Nee, een roos in volle bloei. ~ Saron Petronilia

  Wie is mijn ideale klant?


  Je bent een vrouwelijke manager (40 - 60 ) jaar, met een hectische baan. Je loopt vast in je werk. Je bent naar mij op zoek als je een spiegel voorgehouden wilt krijgen door een gespecialiseerde coach èn ervaringsdeskundige. Je bent er aan toe om stappen te zetten, knopen door te hakken.

  Lachen


  We gaan een echte samenwerking aan. Ik zet mijn talenten in om het beste uit jou te halen. Jij zet voor jou spannende stappen. Ondertussen lossen we belemmerende overgangssymptomen op. Oh, en we gaan ook zeker lachen, want jij en ik houden van humor.

  Is dat interessant voor jou of jouw bedrijf?


  Boek een inspiratiegesprek in mijn agenda. Dan kun je me al je vragen stellen.

  Oogsten


  “De overgang is bedoeld als oogsttijd. De overgang is niet het moment dat alles minder wordt, maar juist hét moment om in je vrouwelijke leiderschap verder te groeien. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is."